Trobada d’amigues i amics de Ca Revolta

TROBADA D’AMIGUES I AMICS DE CA REVOLTA

Dijous 20 de juny de 2019 a partir de les 19.00 hores

Benvolgudes amigues, benvolguts amics:

L’Assemblea Extraordinària del passat 30 de març va representar una fita molt important en l’etapa recent de Ca Revolta. En el procés electoral va votar el 42% del total de persones associades i encara més gent afí s’implicà en els debats previs. Una clara mostra de l’interés que desperta la possibilitat que aquesta Casa siga l’instrument que la societat valenciana necessita, mitjançant la reformulació del seu model organitzatiu, l’estimulació de la participació i la reanimació de la iniciativa col·lectiva i pública de Ca Revolta.

Com sabeu, hem plantejat un reviscolament en base a quatre àrees (feminisme, pensament crític, social i cultural), assumint que la seua posada en marxa només podrà fer-se realitat a partir d’una implicació – des de la confiança i l’horitzontalitat- de les persones que fan realitat el projecte: sòcies, socis, amigues, amics de la Casa. I, per descomptat, amb l’ampliació d’eixa base associativa. Per això hem mantingut durant el mes de maig unes reunions preparatòries al voltant d’aquests temes, en les que hem pogut compartir algunes idees i reflexions ben suggerents.

Per a presentar les conclusions d’aquestes quatre reunions i les consegüents línies d’acció possibles per al futur immediat de Ca Revolta, convoquem a la base associativa, com també a totes les amigues i amics, a una trobada que tindrà lloc el dijous 20 de juny a partir de les 19.00 de la vesprada. Ací trobareu unes notes que arrepleguen les idees i suggeriments globals.

La idea és fer una jornada reflexivo-festiva. Hi haurà un espai propositiu en el que es podran realitzar intervencions obertes. Els col·lectius que es reuneixen a Ca Revolta tindran també ocasió de fer les seues propostes. Gaudirem d’un àpat restaurador que ens animarà a la conversa, i acabarem amb la música estimulant d’Àlvar Carpi i Amadeu Vidal.

Tota idea, suggeriment o crítica serà benvinguda! T’hi esperem!

Ca Revolta

555 Comments

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.