Jornades Tardor: Ma Part – 21/11/2019 20h00

Dijous 21 de novembre de 2019 a les 20.00 hores

Teatre:
MA PART
Amb Ernesto Pastor i Miguel A. Sweeney

Aportació: 6€

Armin creix amb el desig ocult de provar la carn humana. A internet trobarà un misteriós anunci que el podria satisfer: “T’oferisc l’oportunitat de menjar-me viu”.

“Hubo un tiempo en el que los fascistas daban golpes de estado para violar los derechos humanos y hacerlos retroceder, hoy llegan al poder con los votos de la gente…” Així començava ahir la 2 Noticias.

Com hem arribat hui en dia a fer ús de la nostra llibertat per a triar als nostres executors? Com hem arribat a defensar amb orgull la posició de víctimes? Com podem explicar l’auge d’este fenomen mundial? Diuen que un rei no és tal si no té a qui regnar. Reflexionem sobre esta qüestió a través d’uns fets reals que van succeir en 2001, una història que serveix com a metàfora de la situació actual en la qual les xarxes socials i les noves tecnologies tenen molt a vore: La història del caníbal de Rothemburg.

Presentem aquest història deconstruida tal com va fer en la cuina Ferran Adrià amb la truita de creïlles. O com va fer Armin Meiwes amb la seua víctima. O com feia el mateix Jaques el destripador. La deconstrucció com a analogia de l’estat de l’home contemporani, lluny del seu propi centre.

1.019 Comments