Jornades Tardor: Les Moles molen – 16/11/2019 10h30

Dissabte 16 de novembre de 2019 a partir de les 10.30 hores

Les Moles molen

Passejada reivindicativa i guiada al paratge de Les Moles (Paterna). Amb eixida a les 10.30 hores des de l’estació del tramvia de Lloma Llarga-Terramelar o el Centre Cívic de Lloma Llarga, gran bellotada i dinar al Centre d’Educació Mediambiental Júlia (Paterna), amb productes dels seus horts autogestionats.

Tot i els actes de protesta per a salvar Les Moles de Paterna, el TSJCV ens ha donat una garrotada judicial en afavorir les pretensions de la multinacional INTU de construir un macrocentre comercial i d’oci consumista en aquest magnífic paratge del secà valencià.

També ens preocupa el canvi de criteri manifestat pel portaveu de PSOE, ja que inicialment el Govern valencià s’havia pronunciat en contra de l’operació especulativa Port Mediterrani.

És per això que el dissabte 16 de novembre -en el marc de les Jornades de la Tardor de Ca Revolta– convoquem, conjuntament amb la Coordinadora per la Protecció de les Moles, altres entitats veïnals locals i l’Aliança per l’Emergència Climàtica, un passeig reivindicatiu que recorrerà Les Moles i durant el qual els membres de la Coordinadora Vicent Navarro i Aurelio Peña explicaran les raons de l’oposició al projecte i les virtualitats de conservar l’espai actual.

També plantarem milers de bellotes durante la “Gran bellotada” que s’ha organitzat i al migdia dinarem, a preus populars, amb els productes del propi hort a la Granja Júlia, per al que cal apuntar-se als telèfons de:
Ca Revolta: 963922088
Serafín Martos: 625355365
Cristina Martí: 650307130

Es recomana portar aigua, gorra i calçat esportiu.

Organitzen: Ca Revolta i Centre d’educació mediambiental Júlia.
Col·laboren: La gran bellotada ibèrica, Coordinadora per la protecció de les Moles, Paterna respira

6.161 Comments