Intersexualitat: La I ix de l’armari – 23 i 24/11/2019

Divendres 23 i dissabte 24 de novembre de 2019

Trobada Estatal al voltant de les Intersexualitats / DSD
LA I IX DE L’ARMARI

Donar aquest pas ens ha costat molts anys, però ara
ens sentim preparades. Estem en un moment de canvi, en què la societat s’està obrint a la diversitat. En aquest context volem posar el nostre granet de sorra perquè tot el
relacionat amb la/les intersexualitat(s) / DSD(S) deixe de tenir aquest halo d’estigma i secretisme i puguem trencar-lo persones implicades, professionals i altres persones interessades, per intercanviar experiències i expressar-nos obertament. Volem crear un espai en el qual totes puguem enriquir-nos i créixer; obrir la nostra mirada perquè siga més “kaleidoscòpica” i diversa.

Tots els detalls del Programa els pots trobar punxant ací.

Recorda inscriure’t a través del formulari i després fer-nos una transferència amb la teua aportació per a donar suport i fer possible aquesta trobada. Només així podrem confirmar la teua assistència.

Per qualsevol dubte o necessitat especial que tingues, estem a la teua disposició a través d’aquest correu: kaleidos.org@gmail.com

Esperem comptar amb tu per sumar forces i crear sinergies en aquest camí. Així mateix, t’agrairem la difusió de la Trobada entre les persones que considereu puguen estar interessades.

Kaleidos. Organització Intersex per la Diversitat

7.844 Comments