Dues flors per a un cavallet

15 de maig

LA RECTA FINAL…

¡El 26 termina nuestro Verkami! ¡Estamos en la recta final y hemos superado la barrera psicológica de los 5.000 euros, camino de los 6.000! ¡Genial!

Para darle un último empujoncito al verkami: exobreros del ladrillo reconvertidos ahora en ecobreros de la caña y el barro, esto es L’ASSEMBLEA D’ATURATS DE PATERNA. Joan, Marc, Paco, Pipa, Periko, Gabi, Salva, Santi y Jordi ¡La colla del Palància! Personas que en el corazón llevan pequeños grandes proyectos: bioconstrucción, recuperación de tierras abandonadas, huerto ecológico…

… Pero que por encima de todo, en la cabeza tienen… la terra!

EL MILLOR DE L’HORTA a you tube!!

                      http://youtu.be/u_eDso7vi9I

No dejéis de verla y de difundir esta entrada al blog. Es una brevísima animación (40 seg.) y un modesto homenaje a las ideas productivas a ritmo de Cant dels maulets (Al Tall, 2001).

Muchas gracias a El CENTRE SOCIAL TERRA y a la GRANJA JULIA por darnos la oportunidad de presentar Dues flors… la pasada semana.
Al colectivo Arran, Carles Monclus, Vicent Ibáñez y el colectivo Melderomer, Marc Fuster, Pipa, Joan, Luís, etc.
Y al Rubio, Lluís París que, por cierto, ayer estaba en arresto domiciliario ¡Uy perdón! que ahora se dice “inmovilización permanente”, por hacer una pintada contra los indeseables que nos roban, en una pared de lo más pintable… Vaya, ¡disculpadme otra vez! que ahora, y solo para algunos, ya no se dice robo, se dice “quita”… ¡te paece que…!

Compartimos ilusiones, cenita en el Musical de Benimaclet y una sabrosísima horchata ¡ecológica claro! en la Granja Julia, en Paterna.

Y por supuesto, de nuevo gracias a los 78 mecenas que han colaborado hasta el momento.

Pascual Requena, Lluïsa Cifre, Lluna llanera, M. Luisa Tello, Carpi, Susana Rey, Cristina Domingo, Marta Maru, Miquel, Genis Palo Gómez, Nestrormonferris, Monmia, Soleugeni, Dolors, Miquelrtato, Pilar Gregori, Segarcia, Josep Yudici i Rosell, Lola Pomer, Granja Lapeira (+), María Armesto, M. Luisa Tello, Fracesc, Guillen, Inpaval, Mati, Amparogomez, Susi Gascó, Ecovamos, Berta, Joan Antoni, Eduardo Cifre, Ana, Oceanovero, Amarantari, Sisco García, Isidre, Canito59, Lluïsa Cifre (otra vez!), Alusquinos, Mloresaguin, el Castefa, Laurasantacruz, Fran, Josep maría sancho i carreres, Antonmasa, Elvilopez, Pepa, Gisela Cano, Albert F-T, Vanda i Jordi, Tamefra, Marisa Gomez, Ca Revolta, Huno, Duarte crestar, Alberto Puig (+), MCM, Santi65, Kiko, Isabel, Perismoni, Les Herbeces, Elisa.navas, Consuelo Gantes, Mjpuente, Carles Dolç, Rafa Xambó, Laureano Lázaro, Carmela, Mariasun, Carmen, María Crespo, Itziar, Carmel, Tato (otra vez!?), Rosa Estévez (+), Xurxo Estévez (+), Crisinamulinas
(Nota: los que llevan (+) no aparecen en la lista del Verkami porque nos han dado directamente la aportación al equipo para que se la ingresáramos).

                     ¡SOIS LA CAÑA!!

Obrigadísimos también a todos los que estáis ayudando a ¡difundirlo!!
¡Lo conseguiremos! ¡Pardiez!!

Bicos tots:
Susana_

3 de maig

MÁS GRACIAS POR DUES FLORS…

Desde que hicimos la primera entrada, la posibilidad de alcanzar el objetivo está mucho más cerca!
Ya estamos rozando la barrera de los 4.000 euros y todo gracias a vosotros! Moltes gràcies a tots, moitas gracias, obrigadísimos!

Pascual Requena, Lluïsa Cifre, Lluna llanera, M. Luisa Tello, Carpi, Susana Rey, Cristina Domingo, Marta Maru, Miquel, Genis Palo Gómez, Nestrormonferris, Monmia, Soleugeni, Dolors, Miquelrtato, Pilar Gregori, Segarcia, Josep Yudici i Rosell, Lola Pomer, Marta Maru, María Armesto, M. Luisa Tello, Fracesc, Guillen, Inpaval, Mati, Amparogomez, Susi Gascó, Ecovamos, Berta, Joan Antoni, Eduardo Cifre, Ana, Oceanovero, Amarantari, Sisco García, Isidre, Canito59, Lluïsa Cifre (otra vez!), Alusquinos, Mloresaguin, el Castefa, Laurasantacruz, Fran, Josep maría sancho i carreres, Antonmasa, Elvilopez, Pepa, Gisela Cano, Albert F-T, Vanda i Jordi, Tamefra, Marisa Gomez, Ca Revolta, Huno…

Como veis, el último es un tal “Huno” y como le he dicho en un email hace un ratito,
Serás un “huno” si, pero por donde tu pasas, si que crecen las “flores”…

A CA REVOLTA
Todas las aportaciones son importantes y todas necesarias. Pero no quisiera cerrar esta breve entrada sin compartir la emoción que sentí ayer por la noche cuando Laura y Lluïsa me guasapeaban para que entrara al Verkami ¡Vaya subidón!!
La generosísima aportación que hacía ayer CA REVOLTA, una de las instituciones con más prestigio y menos dinero del País Valencià, extraño caso por otro lado, me hizo pensar en cómo pasan las nubes negras, las tormentas y los vientos huracanados… y la gente siempre sigue ahí…
Como dijo Albert Camus, de los resistentes es la última palabra.

Una forta aperta,
Susana_

Hoy viernes a las 19.00 h. en El terra de Benimaclet, presentamos "Dues flors…" !!

28 d’abril

CANYA

Un tema a seis manos. Una hermosa casualidad. Estos versos de Domingo Chinchilla, acompañados por la guitarra de Àlvar Carpi, llegan a mi justo en el momento en el que escribía el guión para Dues flors…
Así que sobre esta Canya, materia prima del documental, añadí unos efectos y loops digitales…
Disfrutadla.

25 d’abril
Primera entrada al blog del Verkami:

Tras una intensa semana desde el lanzamiento de Dues flors per a un cavallet, ¡por fin llega el momento de abrir el blog!
Aunque llevamos apenas unos días, y a juzgar por lo bien que ha comenzado el Verkami, las horas y más horas ajustándolo todo, los esfuerzos por colgar el proyecto en cuatro idiomas y abrir ya con el teaser y los gráficos terminados, los nervios de última hora, y las noches en vela preparando la campaña (nuestro guasapeado eslogan: ¡Mucho Verkami, poco Verkama!), ya han merecido la pena… Continua llegint-la…

18 d’abril
20.00
Presentació del projecte DUES FLORS PER A UN CAVALLET (un ecofilm en construcció)
Amb la presència de la directora, Susana Rey i Anna Peña


El 18 d’abril, a les 20h, Susana Rey, acompanyada per part dels protagonistes del film, presentarà la iniciativa a Ca Revolta, entitat que impulsa i difon aquest ecodocumental. L’acte anirà a càrrec d’Anna Peña, periodista i gestora de projectes.
‘Dues flors per a un cavallet’ serà un nou film de Susana Rey si aquesta polifacètica i premiadíssima autora gallega establerta a València aconsegueix el finançament necessari per a dur a terme aquest projecte audiovisual a través de la plataforma de micromecenatge Verkami.
Es tracta d’un llargmetratge que documenta les jornades de treball d’alguns dels membres de l’Assemblea d’Aturats de Paterna, que van decidir, en el context actual de crisi, generar alternatives d’autoocupació a partir de la creació d’una colla obrera que construeix des dels plantejaments de la bioarquitectura.
Més enllà d’un document tècnic exhaustiu i veraç, Rey presenta el delta del Palància com un lloc on conflueixen persones, animals i coses per donar tot el sentit a un espai de vida, d’idees i de resistència.
El documental integrarà un cos important de música en català, que ja compta amb la col·laboració d’autors valencians com Al Tall, Àlvar Carpi, Antònia Font, Carles Dénia, Domingo Chinchilla, Dusminguet, Lilit i Dionís, Mar Aranda, Miquel Gil, Obrint Pas, Pep Gimeno “Botifarra” i Rafa Xambó. Preveu tindre versió en totes les llengües de l’Estat i, si és possible, també en anglés i portugués.
Aquest treball és una proposta modesta però entusiàstica i, donat el seu valor social i ecològic, pretén arribar des de la xarxa a persones, associacions i plataformes socials que hi estiguen sensibilitzades.


Verkami és una plataforma digital de micromecenatge. Un espai en què creadors i institucions busquen mecenes per produir les seues propostes artístiques o cíviques.
‘Dues flors per a un cavallet’ hi buscarà col·laboradors des del pròxim 16 d’abril fins al 25 de maig. Durant aquest període tothom que ho desitge hi podrà participar i seguir-ne l’evolució des de la web del Verkami.
També, el 3 de maig, a les 19h la iniciativa es presentarà, a càrrec de Vicent Ibáñez, del Col·lectiu Audiovisual Melderomer, al Centre Social Terra, de Benimaclet, dins del marc de les activitats de la Universitat Lliure de Benimaclet (L’ULL).

Previsiblement, n’hi haurà també presentacions al Camp de Morvedre, i a Barcelona.

Entra al Verkami i col·labora

www.carevolta.org  /  susanarey.susana@gmail.com  / #2florsx1C

Contactes : Susana Rey 667 127 133/ Ca Revolta: Enric Valero 619 111 090
—-
15 de març
Presentació del projecte “Dues flors per a un cavallet”, de Susana Rey, a la III Trobada per la Terra que tingué lloc el cap de setmana passat a Castielfabib. Susana Rey, realitzadora gallega amb nombrosos premis que forma part de Ca Revolta des dels seus inicis, està preparant un documental a partir del treball de construcció en canya dut a terme per l’Assemblea d’Aturats de Paterna al Delta del Palància, al terme de Sagunt.
Bioconstrucció, sostenibilitat, autogestió, reflexió, vida i art es fusionaran en aquest treball del qual anirem donant-vos informació més detallada… a partir del mes que ve